Levin Wines

David Levin, ägaren av The Capital Hotel i London, började 1985 att odla sina egna druvor i Loiredalen. Syftet var att producera egenmärkta viner till hans lyxhotell och restauranger. Hans många resor till Australien introducerade honom för ett antal nya tekniker inom jordbruk och vinodling, som han sedan tog med sig tillbaka hem till Europa.

David Levin och hans Australienska fru Lynne har åtagit sig att producera en Sauvignon Blanc av världsklass i Loiredalen. Vingården “Levin Winery” transporterades från Australien till Frankrike i sin helhet tillsammans med ett team av ingenjörer som specialiserat sig på dess konstruktion och montering. Deras filosofi är att kombinera det bästa av traditionellt och ekologiskt jordbruk med innovativa framställningstekniker.

Idag har Levin Wines ett fantastiskt utbud av ekologiska viner som har fått otaliga internationella utmärkelser och fantastiska recensioner. De odlar helt biodynamiskt och skördekalendern är ett självklart inslag i deras vingårdsarbete. Deras två toppviner Madame L och Mister L imponerar på vinentusiaster från hela världen.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Swedish Brand
Jag är över 25 år
swedishbrand.se innehåller information om alkoholhaltiga
drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.